Tid för Frida info

Hej alla vänner och bekanta, Frida heter jag och är en av aporna som til stranden ska åka.
Just nu är vi ju alla på olika delar i sverige och världen men snart så startar vårat äventyr på riktigt men först ska jag nu berätta för er vad jag har haft för mig under tiden i the S-town ;)
Har haft en underbar jul men massa mat, kanske lite för mycket med tanke på att man ska ligga på en strand i 3 månader, får nog hålla mig till vassen denna gången med. TYPISKT haha
Men gått är det så varför inte äta mer ;) ... Ja, mycket mat och mys med familjen på julafton men spel och film, somnade i soffan och vaknade av min bästis underbara stämma, Elsa har nämligen lärt sig att skrika numera... Haha
Tyvärr eller för min del ganska skönt så har snön inte kommit till fina Södertälje så jag tror faktiskt att jag slipper se den i år ;) Hurra för mig!!
Träffat mina underbara vänner på en massa kaffe och återigen mat och bara pratat en massa skit vilket har varit väldigt kul. Skaka rumpa har jag också hunnit med och tillochmed sovit på luftmadrass i en "främlings" hem. Haha
Sen till packningen som går väll sådär, väskan är framme men tyvärr är den tom än sålänge. Kläderna ligger så fint på soffan men tycker det är lite svårt att veta vad man ska ta med sig. Så jag gör en typiskt Frida, väntar till sista sekund.
Men jag har lyckats införskaffa mig en kamera som tydligen ska ta enormt bra och fina bilder, reselakarn så jag slipper få balusker och solkräm så jag inte kommer hem som en kräfta ;)
Är jääääääääkligt taggad för detta nu och saknar er mina apor och min elefant;)
Men innan planet går så ska vi ju hinna med att fira in det nya året som erbjuder massa äventyr och jag redan då får träffa paret schimpans för att äta god mat och dricka massa viiiiiiiiiin ;) HURRA FÖR MIG-!!
Nu hoppas jag och alla våra trogna läsare att mina kompanjoner också tar till sig att skriva lite i denna blogg så vi alla får reda på vilka vi är och att vi kommer erbjuda den mest undehållande, roliga,skrattiga,avensjuka bästa bloggen ever;) haha.
Puss och kram ses kanske i Afghanistan ;)

Kommentarer
Postat av: Syster F: MALIN

Ååååå så glad att jag fick fira nyår med dig!! Även väldigt trevligt att Johanna och Anders var med..

Man kan ju inte annat än älska historier om kackerlackor. Lova att filma när ni skrämmer dom: Buuuu! Är inte avundsjuk på att ni kommer träffa dessa små kryp när ni kliver upp på morgonen men är GANSKA avis på solen och värmen som ni kommer att (i alla fall till en början) njuta av.

Jag hoppas ni får ett äventyr som ni sent kommer att glömma, men lova att ta hand om varandra och simma inte för långt ut eller hoppa hopprep som brinner :P



LOVE YOU systeryster



2012-01-02 @ 21:49:54
Postat av: Anonym

2012-01-03 @ 22:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0