Goooooooo Mooooorrroon, Gooooo Mooooooorrroon!



Veiron i ottan här!!

Nu sitter i på flygplatsen i Phnom penh och väntar på att checka in till singapore och sen vidare till Manila i phillipinerna. Kommer lite bilder. :)




p

Royal palace i Phom penh





På paradisön, Koh Rung Samluem :)


















hej

johanissen du saknas oss!!

Wohhooo!!


Jag har köpt en data!!  Hur skönt som helst! Bara det jag ville skriva, hejdå bloggen! :)

Just det, kram från Johanna och Anders.

Wohhooo!!


Jag har köpt en data!!  Hur skönt som helst! Bara det jag ville skriva, hejdå bloggen! :)

Just det, kram från Johanna och Anders.

Den så länge lovade bildbomben.



Emelie och frida står och steker ute i vattnet i Vietnam

Efter en dag på stranden är man skapligt sliten som vi ser här.






Empan rider elefant!



Vårat älskade koh lanta!!



FULLMOON PARTY :D skapligt svettiga men taggade till tusen!



Evelina och empan gör sig redo för en fullmoon kväll!, och lååång ja det blev den!







Alla bilder är väldigt blandade och internet vill inte sammarbeta så ni får ta det för vad det är.. det kommer mer bilder men här får ni njuta lite av gammalt och nytt!

Det är bilder från både början och nu senaste dagarna!

Men som empan lovade så skulle det komma en bildbomb, och det jag lovar håller jag! ;)

viiiiiiiii har det förjäkla fint i värmen och ska nu ner till stranden efter lite frukosttime!
puss och kram








vietnam och hårda sängar

Nu ligger jag här i sängen i víetnam och har precis pratat i telefon med mor min, hemma har det snöat och här är det soooool som aldrig för!

Äntligen får vi ligga och steka på stranden igen :) som vi har längtat efter lite bränt fläsk och röda hudar!
vi befinner oss just nu i nha trang, hit tog vi oss med natt buss vilket va en upplevelse i sig. Sängar i en buss är en hitt enligt mig, Visst va det skapligt svettigt men jag gillar det! 
Väl framme hittade vi att hotell och här ligger vi nu och tar en lite paus efter liggandet på stranden, det tar ju endel på krafterna att ligga och steka på stranden och äta vattenmelon så det sprutar ur öronen på en.

Ikväll ska vi ta oss in mot något slags centrum om det finns, se om vi hittar oss några kap och det viktigaste av allt..ett glas vin eller varför inte två? Som jag saknar vin just nu, trodde jag aldrig att jag skulle säga, men att bara dricka öl, drinkar och annat blask får mig att säga dessa ord trots allt ;)


Nu är vi inne på vår 6:e vecka tror jag och om pengarna räcker så ska det fortsätta såhär i 2 månader till. Jag klagar i alla fall inte, jag säger bara underbart!
Längtan efter lite tacos på svenskt vis är visseligen väldigt hög, och en påsé godis från hemmakväll hade väl inte heller suttit helt fel en kväll som denna! Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.

Nej om empan skulle ta tag i att ta på sig lite kläder och fixa sig i ordning lite för kvällen.

Puss och kram. 

Min tur!

Getting closeeeer! Nu är det baskemig bara 3 timmar kvar tills jag påbörjar min resa till Tanzania! 01:40 går nattbussen till Kastrup. TAGGAD! :D Vi landar i Dar es Salaam kl.3 på måndag morgon, och då tar vi båten över till Zanzibar i 5 dagar för lite sol och bad. Prognosen säger att det ska regna, men vad fanken :) Sedan börjar den två månader långa bilturen ner mot Sydafrika!

Jag har ingen aning om när jag kommer kunna uppdatera här nästa gång, men jag ska göra vad jag kan :)
(och mina apor, jag saknar er.)
/ iiiiiih Elefanten

halloooooooojaa

Nu har vi avklarat en vecka på gili island och vi gillar stället.
Vi visste dock inte att vi skulle packat ner stövlar och paraflax i väskan men det behövdes. ;)

Vi hade det väldigt bra ändå, Med mycket skratt och fina minnen trotts att Evelina inte mådde så bra!

Gili är en väldigt liten ö med det bästa vattnet att dyka och snorkla i, men självklart är dessa tre apor för fega som vanligt, haha. Eller Jag, Frida tog modet att sätta på sig simfötterna och snorklingutrustningen och plaskade runt bland alla fina fiskar, Nemo och doris hittade jag och det bästa av allt…. En Havssköldpadda ;) Det va allt en cool syn. Som sagt är gili en väldigt liten ö så vi bestämde oss att cykla runt den vilket var väldigt fint och tog bara 30 min.. När vi sedan skulle tillbaka till hotellet så hör vi en fin svensk ton skrika våra namn, Vilket var Elin och Jenny som vi mötte på flygplatsen i Phuket och som vi spenderade resten av veckan med. Väldigt mycket skratt så magmusklerna håller på att tränga fram bakom valkarna ;) Det gillar vi!

Även här fick vi visa våra underbara skills på dansgolvet med både spagat och volter ;)

Fick oss ett favoritcafe där vi hängde den mesta delen av veckan med mycket inspiration till kanske framtida planer och väldigt trevlig personal, ;) Här lyckades vi också övertala Jenny och Elin att följa med oss till Vietnam ;) Väldigt roligt.
Så i morgon den 11 åker vi till Ho chi minh som enligt paret schimpans var den bästa staden så det ser vi fram emot ;)

Även där ska vi möta upp Malin och Jossan, JIPPI!
Så akta er Vietnam, här kommer 7 svenska superbrudar, Detta kan bli farligt !! Haha.

Nu är vi I alla fall i Ubud som är en riktigt kultur stad och här ska vi försöka ta oss en art class och lite yoga innan vi åker till flygplatsen!!

Hade också vår första kakerlack upplevelse i natt, FY FAAAAAAN.

Blev nog en timmes planering hur vi skulle lyckas få ut äcklet. Anders har ju lärt oss allt om dom små krypen och han har sagt att man ska skrika åt dom istället för att döda, för då kommer familjen och kompisarna och hämtar honom, Vilket vi verkligen inte ville! Men jag tror han kände fara och började traska sig mot dörren. Emelie sa att vi låter han gå ut men jag fick panik så samtidigt som vi alla skrek tog jag skon och bankade tills han var deeeeeeaaad! Fram med papper för att torka bort alla inälvor och spår av mord!! Nu kunde vi sova.
Men tro fan inte att det är över, När vi skulle packa våra väskor på morgonen ser Emelie en fet kackerlacka krypa på Evelinas rygg, Vi väckte nog hela Ubud.

Nu längtar vi till ett nytt land och för att inte ge er några förväntningar på inlägg så säger vi, Vi hörs om en vecka eller två!! PUSS !

 

 

 

 


Kambodja!!


Tjenaretjenare bloggen!
Lange sen sist om man sager sa! Hoppas alla har det lika bra som vi, aven de tre aporna som man inte kan fa kontakt med! :P
Nu har jag och Anders anlant i Phnom penh i kambodja! Mycket har hant sen sist sa det ar svart att fa med allt for som vanligt sa vill jag inte sitta vid en dator.. Men vi hoppade iaf den norra delen av vietnam for vart visum gick ut (som vi dock hade kunnat forlanga om vi hade velat) och det blev for kallt. Vi vill ha varme!! Och det har vi fatt, har i Phnom penh ar det sjukt varmt, men vi klagar inte, vi njuter. :) Vi har iaf lamnat vara kompisar Zoe och Thomas. Lite sorgligt, men vi har bestamt att vi ska halsa pa dem i kanada och bracilien senare. Sa nar vi kommer hem har vi nagot annat att se fram emot! :D
Imorgon ska vi ga pa massa museeum fran krigstiden har, ska bli sjukt intressant och kul. Jag antar att det kommer rinna tarar fran iaf mina kinder ocksa. Det vi har hort sa ar det valdigt gripade och sorgligt. Men jag ser fram emot det! Ska forsoka fa in bilder pa bloggen med men det ar svart nar man inte har en egen dator med sig alltsa, internetcafe ar inte alltid sa latt att hitta och alla har regler hit och dit. :P Men jag tror det borjar bli dags att ata igen, jag vet inte. Anders har iaf hunnit hitta tva tyska killar som han sitter och pratar med sa jag hoppas att han inte har allt far trakigt.  :)

See yaa!! Take care som alla sota vitnameser sager i Ho chi minh, min favorit stad sa har langt!

Johanna & Anders

RSS 2.0