Goooooooo Mooooorrroon, Gooooo Mooooooorrroon!



Veiron i ottan här!!

Nu sitter i på flygplatsen i Phnom penh och väntar på att checka in till singapore och sen vidare till Manila i phillipinerna. Kommer lite bilder. :)




p

Royal palace i Phom penh





På paradisön, Koh Rung Samluem :)


















Kommentarer
Postat av: Mamma Kari

Fantastiske bilder. Det er godt å høre fra dere. Pappa ser hver dag på oppgrader for å se filmklippet av deg Anders så nå lenkter vi etter dere. Har dere billetter til Antalya. Nå nærmer påsken seg og vi gleder oss til tur sydover. Pass godt på hverandre og god tur videre. Klem mamma og pappa

2012-02-25 @ 19:15:47
Postat av: Gunvor Karlsson

Hej hej kära Syster och Svåger!

Ni ser ut att ha det fint! Själv har vi slask och plusgrader men våren är på väg. Helgen har varit toppen fin med sol och "värme"! Och lilla pappsen har ju fyllt denna helgen, så jag (din underbara tvilling) har varit hemma och hållt flaggan åt syskonen Karlsson. Linnea har blivit jätttestor btw! Börjat på dagis tillochmed! Tydligen tycker hon om det, och John oxå, han leker lika mkt med de andra barnen som Linnea gör. Haha. :)

Kompis funkar bra här hemma och leker med Nisse hela tiden, tror dock buttan är lite off på han... Hörde att du träffa Olof på en strand!? Världen är liten..



Vad händer på er front då? Ska ni och tjejerna mötas upp? PUSSSSSSS från Mor, Far och Maria!

2012-02-25 @ 20:24:38
Postat av: Anders & Johanna

hei alle sammen, goy aa hore at dere folger med oss, naa star vi aa venter paa flyet til manila, vi har ikke booket bilett enna, skulle vist hvilke uke dere reiser, og hvor lenge dere blir? :)

gratulerer med dagen evig unge Ivar, GRATTIS PAPPA! Vi langtar redan till nasta ar nar vi kan vara med och fira din stora dag. :)

Det ar bra Mia att du akn fylla allas plats, jag kunde inte ha gjort det battre sjalv! :) Jag har sett och hort lite om dagioset, hon borjar bli en stor tjej, puss om henne nar ni ser henne nasta gang. :) Haha! Buttan gillar ju inte alla och det forstar jag, hon far ju bara jobbiga kompisar. :P

Aa, det gjorde vi, ja det var lite sjukt. Hann dock inte prata sa mycket men anda.

Vi aker somsagt till phillipinerna nu och sen blir det bali, sen kanske indien om vi hinner annars blir det turkiet forst. Vi far se lite vad vi hinner med. :) Vi ska traffa de andra pa bali kanske. Men vi saknar er allihop och langtar tills vi ses igen. :) Puss och kram fran Singapore mitt-i-natten-typ. :P

2012-02-25 @ 22:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0