halloooooooojaa

Nu har vi avklarat en vecka på gili island och vi gillar stället.
Vi visste dock inte att vi skulle packat ner stövlar och paraflax i väskan men det behövdes. ;)

Vi hade det väldigt bra ändå, Med mycket skratt och fina minnen trotts att Evelina inte mådde så bra!

Gili är en väldigt liten ö med det bästa vattnet att dyka och snorkla i, men självklart är dessa tre apor för fega som vanligt, haha. Eller Jag, Frida tog modet att sätta på sig simfötterna och snorklingutrustningen och plaskade runt bland alla fina fiskar, Nemo och doris hittade jag och det bästa av allt…. En Havssköldpadda ;) Det va allt en cool syn. Som sagt är gili en väldigt liten ö så vi bestämde oss att cykla runt den vilket var väldigt fint och tog bara 30 min.. När vi sedan skulle tillbaka till hotellet så hör vi en fin svensk ton skrika våra namn, Vilket var Elin och Jenny som vi mötte på flygplatsen i Phuket och som vi spenderade resten av veckan med. Väldigt mycket skratt så magmusklerna håller på att tränga fram bakom valkarna ;) Det gillar vi!

Även här fick vi visa våra underbara skills på dansgolvet med både spagat och volter ;)

Fick oss ett favoritcafe där vi hängde den mesta delen av veckan med mycket inspiration till kanske framtida planer och väldigt trevlig personal, ;) Här lyckades vi också övertala Jenny och Elin att följa med oss till Vietnam ;) Väldigt roligt.
Så i morgon den 11 åker vi till Ho chi minh som enligt paret schimpans var den bästa staden så det ser vi fram emot ;)

Även där ska vi möta upp Malin och Jossan, JIPPI!
Så akta er Vietnam, här kommer 7 svenska superbrudar, Detta kan bli farligt !! Haha.

Nu är vi I alla fall i Ubud som är en riktigt kultur stad och här ska vi försöka ta oss en art class och lite yoga innan vi åker till flygplatsen!!

Hade också vår första kakerlack upplevelse i natt, FY FAAAAAAN.

Blev nog en timmes planering hur vi skulle lyckas få ut äcklet. Anders har ju lärt oss allt om dom små krypen och han har sagt att man ska skrika åt dom istället för att döda, för då kommer familjen och kompisarna och hämtar honom, Vilket vi verkligen inte ville! Men jag tror han kände fara och började traska sig mot dörren. Emelie sa att vi låter han gå ut men jag fick panik så samtidigt som vi alla skrek tog jag skon och bankade tills han var deeeeeeaaad! Fram med papper för att torka bort alla inälvor och spår av mord!! Nu kunde vi sova.
Men tro fan inte att det är över, När vi skulle packa våra väskor på morgonen ser Emelie en fet kackerlacka krypa på Evelinas rygg, Vi väckte nog hela Ubud.

Nu längtar vi till ett nytt land och för att inte ge er några förväntningar på inlägg så säger vi, Vi hörs om en vecka eller två!! PUSS !

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Syster malin

Åååå fy fan för att ha en kackerlacka på ryggen..

Hoppas ni filmade situationrn med skriket mot kackerllackan.. Haha.



Härligt att ni träffar massa människor. Hoppas ni får det riktigt kul i det nya landet..

2012-02-10 @ 09:10:37
Postat av: Pappa Anders

Hej,

Framför allt roligt att höra att allt är bra och att ni har kul fastän vädret inte varit toppen.

Låter häftigt det här med Nemo och Doris, har ni sett någon golfbana ? Är du guide Frida kan vi väl åka dit och snorkla och golfa nån gång framöver !

Ha det jättebra i fortsättningen i Vietnam m.m och ta hand om varandra.

Kram från Pappa Anders

2012-02-10 @ 12:08:08
Postat av: mamma Anne

Va skönt att höra av er, att ni har det bra och mår väl, Fortsätt njut av resan, det är ju kul när ni skriver i bloggen, så jag hoppas det blir några rader snart ialla fall Puss

2012-02-10 @ 13:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0