Haj Haj

Äntligen kommer en uppdatering från oss tre apor som precis har anlänt till paradis ön Gili island…

 

Våran tid på Bali blev fylld av många överraskningar och mycket skratt. Vi bodde på Kuta beach i en vecka och planen var ju självklart att bli proffs på surfning, blev vi det..? Nej..

Vi bodde på Poppis 1 som var backpackerstreet med mycket folk och mycket liv. Dagarna gick ut på att gå till stranden för att ta mod till att surfa men vi hittade alltid en anledning till att bara sitta och kolla på alla andra surfare istället, MUMS.. Höga vågor, för mycket vind, skakis i kroppen mm. Det blev istället att vänta på solnedgången och njuta av en fin timme..

Vi har nu lite dåligt samvete att vi inte surfade men fick faktiskt förklarat att det inte är bästa tiden för nybörjare när vädret är som det är.. Så då är det OK ?! eller ?

 

Det blev mycket fest och självklart mycket dans, Svetten rann när vi visade Bali hur man som svensk dansar på riktigt. Det roligaste är nog att vi inte träffat så mycket backpackers utan hängde med dom balinesiska surfarna istället, Så varje gång vi kom ner till Kuta beach hörde vi våra namn skrikandes från stranden och vi kände oss populära, ÄNTLIGEN!!!!!

 

På onsdags eftermiddagen gick vi en runda med lite allt för skakiga ben på marknaden och blev inropade av en turist info där han skulle sälja in oss på en tur runt ön.. Vi tänkte att något måste vi ju göra och hörde vad han hade att erbjuda… Tro det eller ej men kl 01.45 fredag blev vi hämtade av en taxi och åkte mot Vulkanen MT.Batur där vi i 2 timmar skulle klättra  för att se soluppgången. Säger bara en sak, Tur faaan att det va mörkt. Blev ett antal stopp på vägen upp för att hämta andan och inse va håller vi på med ?!  Men upp kom vi där vi fick se en fin soluppgång och då va det värt all den svett som rann ner för våra bleka kroppar.

 

På vägen ner när solen va framme såg vi hur högt och brant det var och blev då stolta över våran insatts. Det här trodde ni inte om oss va ;)

 

Nu sitter vi på gili island som verkar vara en ö för oss, Rehab?! Inga bilar, ingen stess. Nu väntas en vecka med förhoppningsvis sol och bad!!

 

Ha det bäst

Frida


Kommentarer
Postat av: Syster malin

Heja bästa ni... Bra klättrat!

Och jag tycket ni gjorde helt rätt i att "surfa från stranden" :)

Kul att du skrev systeryster! Jag hoppas du mår bäst o njuter av varje dag! puss på dig

2012-01-31 @ 13:58:51
Postat av: Christer

Gili Trawangan är min favoritplats på jorden! ... Men det är klart, det var 20 år sedan jag var där... :-)



Fortsätt att ha det bra!

2012-01-31 @ 20:42:26
URL: http://christermagister.wordpress.com/
Postat av: Mamma Elisabeth

Så skönt för er att ta det lungt ett tag så ni orkar med resten av resan......

Vill nu se hur högt upp ni klättrade mitt i natten..väntar på bilder. Kramar

2012-02-02 @ 17:09:40
Postat av: Therese

åhhh, är ni på gili! jag ångrar så himla mycket att jag inte åkte dit.. ladda upp bilder!! :)

2012-02-07 @ 17:47:05
URL: http://thereseannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0