Hallå BALI!!!

Vi är nu framme på Bali. Man kan väl säga att det var tre väldigt trötta tjejer som efter 30 vakna timmar och med 3 timmars sömn i kroppen klev av flyget och fortsatte mot Kuta beach för att leta boende. Efter några timmars svettigt letande fann vi Ayu Beach Inn. Helt ok boende till bra pris. 2 pooler och frulle ingår J Vi tog en tidig kväll efter att snabbt ha spanat in staden. Efter en välbehövlig sömn tog vi oss idag till stranden och spanade in alla surfare och fick både hopp och tvivel om surfing. MEN, detta måste vi väl testa när vi nu är här!! Om det så blir till att ligga på brädan på stranden eller bara ligga på brädan o guppa lite i vågorna så är det surfing a la Emelie, Evelina och Frida style ;) men enl strandpojkarna så var vi väldigt sexiga och alla lovade att de skulle lära oss att surfa… små balineser som ser ut som tretton-åriga pojkar som ska rädda tre valar utan särskilda simkunskaper i vattnet?? Tror vi kör life-jacket stylen även under denna aktivitet! Fortsättning följer…..

 

Nu sitter vi på balkongen och dricker öl, Bintang, och vi har alla insett att Frida lider av enorma, helt extrema, svettproblem. Det blir märken vart än hon sitter, men det är ju tur att det är ngn som märks. Enligt Alla får ligga-boken som Malin föreläste för oss ur så är det bara positivt att sticka ut. Så Fridas förutsättningar för kvällen är ju i alla fall höga. Hon har dessutom blivit lovad av en försäljare att om hon köper skor av henne så kommer hon få en pojkvän som stannar med henne resten av livet så om skorna klarar av att hålla sig kvar på Fridas fötter så följer de med ut ikväll. Så håll era tummar o tår, funkar inte detta så får ni sända hit absolut torr för hela kroppen.

 

Over and out!


Kommentarer
Postat av: MalinB

Jag känner med dig Frida!! Det är inte lätt med våra svettproblem.

Lycka till med surfandet och akta er för stora vågor.

Hoppas någon kan ta kort på när ni försöker, har en känsla av att det kan bli ganska kul att se haha :) Ha de gött tjejor!

2012-01-25 @ 13:20:35
Postat av: Loov

alltsa jag grater nar jag laser detta. fy tusan vad roliga ni ar. haha ser det framfor mig nar ni trillar av och pa, forsta min angest som ska ha badmossa. Hoppas ni far ligga och vi maste ha lite kontakt nu gallande var ankomst. kommer ni stanna???

2012-01-27 @ 11:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0