HEJ HEJ

Hej och hå!

 

Dags för lite uppdatering från oss tre som blev kvar på Koh Lanta. Vi stannade tre dagar extra medans andra delen av vårt sällskap hoppade på båten till Koh Phi Phi. Fridas vänner, Malin och Jossan joinade oss istället, sköna brudar det där som vi hoppas på att möta upp snart igen i ngn annan del av Asien. Det har varit slöa dagar på stranden med sol o bad, afterbeach o sena nätter trots öns lugna tempo. Gårdagskvällen blev en av veckans höjdpunkter då vi med trötta steg tog oss till en restaurang på stranden för att få äta en sista flied lice with chicken och ta farväl av Jossan o Malin, utan några som helst särskilda förväntningar på vad kvällen hade att erbjuda, men ack så lyckat det blev.

Resturang/bar arbetarna började helt plötsligt med eldshow sådär vid 11 hugget och hujeda mig va bra det va. Dom svettades och vi svettades, det kan jag lova!

Efteråt går dom runt och frågar lite om man tyckte det va bra och om vi hade det trevligt , sådär som man brukar göra men så tar den söta thaien upp ett block och en penna,

-         Jag skulle gärna vilja lära mig lite svenska fraser som kan vara bra att använda, är det okej?

Självfallet tänkte vi och började lära ut med dom svenskalärar kapasiteter vi allihop sitter inne med.

Fler block och fler pennor kommer upp och alla flockas runt oss där vi satt och vill vara delaktiga och lära sig, och att en thai kan få till en östgötsk dialekt och utala orden rätt är båda roligt och imponerande J

Även vi fick lära oss att både prata och räkna lite på thailändska, utalet är väl det som behövs filas lite extra på, annars satt det som en smäck.

 

Men det som är det bästa av allt är att man kan ha så kul ihop och klicka så bra med varandra fast man inte riktigt förstår vad man pratar om eller vad man skrattar åt.

Kvällen bestod av massvis med skratt och åter skratt, lärdom och nya vänner!

Detta är en kväll man kommer komma ihåg, och vi kommer förhoppningsvis att komma tillbaka!

 







Vi sitter nu på flygplatsen i phuket och ska ta oss till okänd destination, så i nästa inlägg får ni lära er hur man på bästa sätt fördriver 18 timmar på en rolig flygplats med inga gränser för vad för bus vi kan hitta på!

Följ oss här samma tid, samma kanal!

 

Med soliga och varma hälsningar Emelie , Frida och Evelina

Ha det bäst men utan oss blir det inte riktigt lika kul på fest.

 

P.S I have a chicken in my head, no..WE have a chiken in the head D.S

 


Kommentarer
Postat av: MalinB

Härligt med mycket skratt.. och nya vänner :)

Har ni delat på er och åker åt olika ställen? alltså ni och anders o johanna?

2012-01-23 @ 21:57:30
Postat av: Mamma Elisabeth

Vad glad jag blev att få läsa om vad ni tre gör och är på väg. Hoppas ni kan skriva lite då och då och jag längtar efter att få se lite bilder från alla härliga och mysiga platser.

2012-01-24 @ 20:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0