Koh phangan...

Heeeeeeeej alla fans!

 

Nu sitter vi på båten mot Koh phangan efter både flyg och svettig buss.

Boende är fixat och klart och vi är nu redo för mega fest på FULL MOON PARTY!!!

 

Vi startar med 3 nätter här och ska sedan vidare till grannön Koh Samui för att utforska..

Dock vet vi inte hur våra magar och huvun mår så kanske stannar här lite längre..

Detta är det bästa med oss, vi tar det som det kommer.. kanske DEMOKRATI…

 

Nu ska vi ta och tillägga att vår fina vän evelina har joinat gruppen och vi är nu fulländade!

Livet leker och vi njuter, äter nötter så det sprutar ur öronen och dricker singha så vi får en tatch av den thailänska feelingen :)

 

Skrääääääckupplevelse nr 1!!

Johanna här, för första gången, WOHOOO!
Tillbaka till båten vi sitter på, jag och Emelie var tvungna att gå på toaletten efter den långa och svettiga bussturen, så det fick ju bli här på båten. Båten är typ från 1800-talet någon gång och har nog aldrig blivit städad. Det var något av det äckligaste jag har varit med om, en ”ståtoalett för tjejer” kan man säga. Man får stå upp och kissa och sen skölja ner med lite vatten som står i en hink vid sidan av ”hålet”. Man vill inte röra på någonting och det finns inget toalettpapper, hur äckligt som helst. Men det är nog bara att vänja sig..

Men nu vet iaf alla att jag lever.. och Anders med såklaaart!

 

 

Nu är det kväll!!

Vi ligger nu nerbäddade i våra reselakarn som har verkligen kommit till användning på detta hotell… Nu är vi riktiga backpackers.. J

Väldigt trötta var vi när vi kom fram så vi tog oss till hotellet och gick direkt till första bästa restaurang  där det bjöds på lite från alla nationaliteter och lokal öl, zinga !

 

Paret beslutade sig för att ta kvällen men vi unga snärta damer gick en liten tur i Haad Rin, med strand promenad och hittade oss till the big beach, Full moon party, stämningen, musiken och dom underbara goda buckets ville få ner oss i strömmen men armhålorna sa NEJ, vi tar det i morgon ;)

Så med det sagt säger vi god natt för denna dag och säger vi hej till stranden för att jobba på färgen och för att sedan äga full moooooooooon !!! See ya on the other side !!

 

Från oss alla till er alla, Hoppas ni är avensjuka för vi har inte blivit magsjuka!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0